Kategóriák
Regisztráció
Cikkszám: 8794511
cs2
Újdonság

forrasztó páka, USB, PD/QC, 80-450°C, elektronikusan szabályozott

EXTOL INDUSTRIAL gép (2+1 év) EXTOL Industrial gépekre a 2 év garancián túl, regisztrációval +1 év jótállási idő hosszabbítás
  • Leírás, technikai adatok
  • Kompatibilitás
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Hírek, letöltések

Leírás

Figyelem! A tápegységnek támogatnia kell a Power delivery (PD) 2.0 / 3.0 vagy a Quick charge (QC) 2.0 / 3.0 protokollt, ellenkező esetben a forrasztópáka nem fog működni!
 
Műszaki adatok:
Tápfeszültség beállítás: 5V-9V-12V-15V-20V /3A, USB-C kábel
Névleges teljesítmény: kb. 70 W (tápegységtől függően)
Mikroprocesszorral szabályozható hőfok: 80 - 450 °C, ± 1°C
Hőmérséklet beállítás °C/F
Felmelegedési idő 350 °C / 450 °C-ra PD 20V/3A esetében: 4 sec / 6 sec
Szabványos  T9 forrasztócsúcsok használhatók
Kerámia fűtőelem
ESD védelem
LCD kijelző
Szilikon gumis markolat
Extra: hőmérséklet kalibrálás, zár, alvó üzemmód, jelszó beállítás
tartozékok: állvány szivaccsal
Hálózati vezeték: kb. 1,5 m
Tömege: 50 g (csak a páka)   
 

A professzionális mikroprocesszoros vezérlésű forrasztópákát LCD kijelzővel olyan lágyforrasztási alkalmazásokhoz tervezték, amelyek precizitást és a hegy hőmérsékletének szabályozását igénylik, különösen az elektronikai és ékszeripari termékeknél. Megfelelő forrasztóhegy használatával a forrasztópáka műanyag finom vágására vagy illesztésére, valamint szimbólumok fába égetésére is használható. A forrasztópáka szabványos T9 hegyeket használ. A forrasztópáka hegyét egy belső fűtőelemmel ellátott kerámia test melegíti. Egy mikroprocesszorral összekapcsolt hőmérséklet-érzékelő biztosítja a visszacsatolást, és a forrasztópáka nagyon gyorsan reagál a hegy hőmérsékletének változására. Az alkalmazott LCD kijelző minden szögben és minden fényviszonyok között tökéletesen látható. A célhőmérsékletet, a pillanatnyi csúcshőmérsékletet és a fűtésjelzőt is megjeleníti. A hőmérséklet mértékegységei °C és °F között választhatók. A gombok segítségével a hőmérsékletet 80-450°C között állíthatja be. A forrasztópáka több funkcióval is rendelkezik: indítási hőmérséklet beállítása, kalibrálás és reteszelés. Az indítási hőmérséklet beállítása funkcióval beállíthatja a forrasztópáka bekapcsolásakor megjelenő hőmérsékletet. A hőmérséklet kalibrálásával a ±50°C tartományban kompenzálhatja a nagyobb hegyek használatakor fellépő hőmérsékletveszteségeket. A zárolás egy jelszót állít be, amelyet be kell írni a forrasztási beállítások módosításához. A forrasztópáka ESD védelemmel is rendelkezik a statikus elektromosság kisülése ellen. A fém és a műanyag részek közötti műanyag átmenet speciális, nagy hőállóságú műanyagból készült, a fogantyú pedig szilikonbevonatú a kényelmes fogás érdekében munka közben. A tartozék egy kis állvány szivaccsal a forraszanyag elhelyezéséhez.

 

 

Hírek, letöltések

Utoljára megtekintve