Madal Bal Kft. - Szerszám nagykereskedés

Kiemelkedő ár/érték arány!   Saját márkák.   Közvetlen a gyártótól!

EXTOL, FORTUM, HERON

1173 Bp. Régivám köz 2.

Tel.: 06 1 297 1620

Fax.: 06 1 297 1270

 
emlékezzen rám
Termékcsoportok
 
Kezdőoldal > Hírek > Programozható elektronikus termosztát radiátorokhoz
« vissza az előző oldalra
 

Programozható elektronikus termosztát radiátorokhoz

2017.01.10.

Az Extol Light termékcsalád egy egészen rendkívüli új taggal bővült. Részletek...

 

 

 

Az Extol Light termékcsalád egy egészen rendkívüli új taggal bővült. A digitális kijelzővel ellátott programozható elektronikus termosztát a hozzá adott kiegészítő adapterekkel szinte minden radiátorszelepre felszerelhető a fűtővíz leeresztése nélkül.

A termosztát nincs kapcsolatban a kazánnal, csak annak a radiátornak - és ezen keresztül annak a helyiségnek - a fűtését szabályozza, amelyre felszerelték. Alkalmas kétféle éjszakai és kétféle nappali - előre beállított - hőmérsékleti tartomány használatára 24 órás ciklusban, továbbá alkalmas szabadság, vagy egyéb távollét alatt a helyiség fűtésének vezérlésére, szellőztetés figyelembevételére, fagyásveszély elkerülésére, mindezt gyerekzárvédelemmel.

Eco módban további +3 C°-al csökkenthető az előre beállított hőmérséklet, váratlan hazaérkezés esetén azonnali felfűtésre kapcsolható és még sokféle hasznos funkciót képes elvégezni.

Felszerelése egyszerű, nem igényli a fűtővíz leengedését, illetve a fűtőrendszer megbontását, csupán az adott helyiség levegőjének hőmérsékletére hat, ezáltal egy házban akár minden helyiségben eltérő hőmérséklet is beállítható helyiségenként egy db Extol Light programozható elektronikus termosztát felszerelésével. Az ára akár egy fűtési idény alatt is megtérül a teljes házra nézve, jól beállított szolgáltatásaival pedig nemcsak olcsóbbá, de élhetőbbé is teszi a háznak/lakásnak a klímáját maximális kényelem mellett.

A letöltések/használati utasítások menünél a teljes leírása elolvasható "43830 - használati utasítás" néven.