Madal Bal Kft. - Szerszám nagykereskedés

Kiemelkedő ár/érték arány!   Saját márkák.   Közvetlen a gyártótól!

EXTOL, FORTUM, HERON

1173 Bp. Régivám köz 2.

Tel.: 06 1 297 1620

Fax.: 06 1 297 1270

 
emlékezzen rám
Termékcsoportok
 
Kezdőoldal > Hírek > jótállási jegy helyes kitöltése
« vissza az előző oldalra
 

jótállási jegy helyes kitöltése

2016.04.07.

eladáskor csak a gyári számot, dátumot kell kitölteni és aláírva, lepecsételve érvényesíthető a jótállási jegy.

Az utóbbi időben megszaporodtak azok az esetek, melyeknél kereskedő partnereink új jótállási jegy kiküldését kérték tőlünk, mert az eredetit elrontotta vagy elvesztette.

A jótállási jegyre rányomtatjuk a termék cikkszámát és megnevezését; ígyeladáskor csak a gyári számot, dátumot kell kitölteni és aláírva, lepecsételve érvényesíthető a jótállási jegy. Mindezt egy helyen, a jótállási jegy felső részén.

Amennyiben elvéted a dátumot vagy hibásan írod be a gyári számot, nem szükséges új jótállási jegyet kérni! Ilyen esetben elegendő, ha áthúzod a rossz adatot, melléírod a jót és „Javítva” felirattal, pecséttel ill. az aktuális dátummal ellátva adod át a vásárlónak.

Ezt épp úgy elfogadja központi szervizünk és vidéki szervizeink, mintha egy új jótállási jegyet töltöttél volna ki. Rendszerünkben a jótállási jegy száma és az általunk kiküldött számla száma össze van rendelve, ezért új jótállási jegy kiállítása nekünk plusz adminisztrációs terhet jelent. Ez okból új jótállási jegy igénylése esetén 1500 Ft + ÁFA költséggel kell számolnod.

Új jótállási jegy igénylésekor meg kell adni a termék gyári számát és cikkszámát ügyfélszolgálatunknak; ezek után a jótállási jegyet és a számlát postán elküldjük.

Sikeres értékesítést és problémamentes ügyintézést kíván a:

 
 

Madal Bal csapat