Kategóriák
Regisztráció
Cikkszám: 576000
bio-kiárusított

cseh nyelvű N7 nopal kaktuszpor 330g

karton=8db
  • Leírás, technikai adatok
  • Kompatibilitás
  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Hírek, letöltések

Leírás

A Nopal természetes módon előállított, magas rosttartalmú (50% rost), 100% tiszta Nopal (Opuntia ficus indica - fügekaktusz) kaktuszport tartalmaz mindenféle mesterséges szer vagy adalékanyag hozzáadása nélkül.

Fogyasztása: Napi háromszor legalább 5 gramm Nopal port (egy jól megpúpozott teáskanálnyit) kb. 20-30 perccel étkezés előtt keverjen be 2-2,5 dl vízbe (vagy tetszés szerint almalébe, narancslébe, vagy joghurtba), ezt keverőedénnyel rázza össze, majd igya meg.
1 csomag tartalma 3-4 hétre elég.

Figyelem! A Nopal port ne fogyassza önmagában! Keverje mindig folyadékba, vagy adja hozzá ételekhez.

Mivel a Nopal megköti a vizet, ezért ügyeljen rá, hogy a Nopal kaktuszpor fogyasztásánál napközben sok vizet igyon! A Nopal por bekeveréséhez szükséges folyadék mellett szükséges, hogy a napi ajánlott folyadékmennyiséget (2-3 liter) is elfogyasszuk! Különben a Nopal nem, vagy rosszul fejti ki hatását. Ezért minden fogyasztás után kb. 5-7 dl vizet igyon meg fél vagy 1 órán belül.

A Nopal kaktuszpor hatékonyságánál három dolog meghatározó: először is olyan Nopal fajtából készült termékeket kell fogyasztani, melyeknek magas a növényi nyáktartalma. A Nopal kaktuszpornál ez a hatékonyság garantált. Másodszor a Nopal por fogyasztásánál sok vizet kell inni. S talán a legfontosabb, hogy megfelelő mennyiségű Nopal port fogyasszunk.

http://www.neera.hu/Nopal/ 

Hírek, letöltések

Utoljára megtekintve